Bouw en constructie

Een groot deel van de bouwindustrie is afhankelijk van het waarnemen van toekomstige behoeften. Een perfect voorbeeld hiervan is de bouw van een dunne muur. De huiseigenaar stelt grenzen aan het ontwerp en zegt dan dat het binnen de mogelijkheden van de aannemer ligt om het uit te voeren.

Als de huiseigenaar u een lijst van wensen met betrekking tot uw huis zou geven, kunt u vervolgens beslissen of het het beste is om zo’n project uit te voeren of niet. Gewoonlijk zijn de twee ergste natuurrampen voor de bouw en de huiseigenaren orkanen en aardbevingen. Bijgevolg beïnvloeden hun evaluaties de projectraming van de aannemer.

Het is ook aan te raden dat een huiseigenaar de projectraming van een aannemer niet Afbouw Eindhoven . Echter, een aannemer moet de helft van die constructie als het gevraagde bedrag. In de meeste huizen komt het grootste deel van de kosten later toch als tweede verdiepingen worden gebouwd. Als je meer dan een aannemer project schatting, de kans dat de aannemer het werk af te maken is klein. Als u de aannemer een volledig bedrag, heb je een groot potentieel voor slecht vakmanschap en kwaliteitscontrole problemen.

U moet ook begrijpen waarom de meeste aannemers bump-up van de prijs van uw project. Het is niet de schuld van de aannemer dat je bump up van het aantal. Het is niet eerlijk om iets speciaals te verwachten van de aannemer omdat hij alleen werkt op de vierkante meters van uw kavel. Uit ervaring met het omgaan met verschillende aannemers op verschillende locaties zult u leren dat prijzen vaak pas worden afgesproken als ze ter plaatse komen.

Bijvoorbeeld, als een aannemer van Standard Builders $200.000 vraagt voor een huis en de bouwprijs schommelt rond de $150.000, dan heeft hij maar rond de $150.000 nodig. Zij zouden dit bedrag aannemen en nog steeds in staat zijn het werk te voltooien. Dit is niet hoe de aannemer zijn biedingen structureert. Dit is hoe je de biedingen van voor naar achter moet evalueren.

Zoals u ziet is hij meer bereid te werken aan een kleiner huis met minder armaturen, ramen en badkamers. Als u een prijs voorstelt voor hetzelfde huis van Standard Builders, gpleasing u een prijs van $rox $level 2.500.

*Ik wil hier geen brutale afwijzende aannemer zijn. Als u uw aannemers een budget geeft, wilt u dit misschien aan ten minste drie of vier aannemers geven voor een pre- dies. De aanpassers/ontwerp-bouwfirma’s zullen de rest doen en kunnen fungeren als overbrugging tussen de prijzen.

*Bijvoorbeeld;

Een volledig bad kost $400,000 eenmalig

Een tweede verdieping met opgewaardeerde armaturen, ramen en bad / douche ruimte, $ dieren spa’s en een beetje kookruimte, $ 1200, absorberende kelders, $ 1.200, luxe gipsplaten, isolatie, nieuwe verwarming / koeling systemen, nieuwe entertainment center, $ mailbox,

en een extra badkamer voor de logeerkamer/woonkamer, $200, een kleine keuken met high-end apparatuur/eetkamer/keuken-tafel, etc.

*Je bent misschien iets vergeten

Helaas is deze prijs niet gedekt in het contract dat u heeft getekend. Het is echter aan te raden dat u vraagt naar eventuele structurele veranderingen en reparaties onder garantie voordat u zich vastlegt op een prijs voor uw project.

Hieronder vindt u een voorgestelde planning voor zaken die verband houden met bouw en verbouwing:

1. Inspectie van de bouwplaats.

2. Het uitgraven (het verwijderen van vuil) wordt gedaan.

3. Het uitgraven gebeurt met bulldozers/betonpompen.

4. Bij toepassingen wordt de drainage meegenomen. Dit omvat de nivellering, drainage en wetland mitigatie. Deze inspanningen zijn verplicht voor alle nieuwe woningen.

5. Deuren en ramen worden geïnspecteerd op eventuele constructiefouten/lekken.

6. 6. Elektrische, loodgieters- en mechanische installaties worden geïnspecteerd.

7. 7. Regen goten, ramen, dekken, keerwanden en bloembedden worden geïnspecteerd op schade/inconcessies.

8. 8. Bouwinspecties worden voltooid en een rapport wordt aan u gegeven of een beknopt rapport wordt aan u gegeven en u ondertekent het.

Deze informatie geeft een reëel perspectief van waarom de oorspronkelijke prijs die aan u voor het huis is opgegeven niet een nauwkeurige prijs voor het project is. Misschien kunt u terugkijken en wijzen op dingen die werden weggelaten of als vanzelfsprekend werden beschouwd. Het is afwachten hoe u zich zult gedragen als een huisinspecteur u een low-ball bod doet. Het is een schokkende ervaring om te zien hoe oncoöperatief de huiseigenaar kan zijn als u hem of haar niet laat weten dat u aan het winkelen bent voor een bod van meer gekwalificeerde huisinspecteurs.

Misschien vind je dit ook interessant