zelfgemaakte mebulair voor buiten

human resources - maatwerk stockfoto's en -beelden

We hebben allemaal de felgekleurde plastic en vinyl hoezen van sommige boetieks ontvangen, en het maakt niet uit waar we de 501st & Nazi-vlaggen hadden gezien, het is nog steeds een nieuwe ervaring om een ​​op maat gemaakte display van jezelf te zien.

Maar voordat u op pad gaat om uw eigen overwegingen te maken over het vinyl of de kunststoffen die worden gebruikt om het perfecte meubelstuk te bedenken om te voldoen aan de uiteenlopende besluitvormingsbehoeften van vrienden, familie en zakenrelaties, is het misschien verstandig van ons om eerst te beslissen welk voordeel kan worden gecreëerd door ons interieur op maat te maken.

Door middel van op maat gemaakte meubels willen we onze klanten betrekken en hun aandacht verleggen van de koopwaar die ze kopen naar de cultuur en ervaring die ze met ons kunnen creëren. Onze op maat gemaakte displays zijn een weergave van onze ideeën en hoe hun onderbewustzijn ze meeneemt als ze betrekking hebben op ons bedrijf en onze diensten. De beste manier om de klanten die we wensen te betrekken, is door ze met hen te laten omgaan voordat ze onze merchandise kopen en met het aangepaste thema dat we hebben gemaakt voor onze winkeldisplay.

Het creëren van een interieurdisplay met een aangepast thema betekent niet dat de houten bedrijfsmeubelen op maat door deze thema’s zullen worden gedomineerd; integendeel, het stelt de klant in staat zijn favorieten te kiezen. Hout is een sterk materiaal met vele toepassingen. We kunnen een vinylframe-thema hebben met het stuurwielmeubilair, het kan een interieurstijlthema zijn met aangepaste verlichtingsfuncties; hier kan het een vintage thema zijn met vintage vinyl vloeren en vele andere combinaties kunnen zijn. Afhankelijk van het product dat we verkopen, kunnen we experimenteren met arrangementen totdat het een opvallend en aantrekkelijk display is. Door ons te concentreren op wat ons product te bieden heeft, geven we onze kopers een idee van wat ze zeker zullen krijgen.

Er is veel concentratie en innovatie voor nodig om onze aangepaste display aan te passen aan de behoeften van de winkel wanneer de technieken veel moeilijker zijn dan ze denken. De flexibiliteit om onze displays aan te passen aan de mening en behoeften van de klant is een waardevolle aanwinst voor de op maat gemaakte meubelindustrie.

Elk product dat we in onze winkels presenteren is altijd een nieuwe ervaring voor ons.

Seth Godin: “Als je professioneel bent ontworpen, gaat alles uitstekend.” In een interview met de programma-uitzendingen stelt Godin dat: “ongeveer 90% van de rust verloren gaat vóór de ideale norm. Als die verloren gaat, is het zo gemakkelijk dat je krijgt het vaak nooit terug.”

Godin neemt ongeveer een uur de tijd om je het basisconcept van Godins constUM-potinhoud te beschrijven, te bespreken en uit te leggen, een typisch en opvallend concept, de truc om je op één ding te concentreren en dit onmogelijk te maken om te missen.

Misschien vind je dit ook interessant