De kracht van zonnepanelen

Bovenaanzicht Foto Van Zonnepanelen

Er is echter een verschil tussen de hoeveelheid elektriciteit die een zonnepaneel kan opwekken en de kosten ervan.

Een zonnepaneel kost geld om te produceren vanwege de fabricage en de fabricagetijd. Een zonnepaneel is weliswaar hernieuwbaar, maar heeft een beperkte levensduur en er moet niet onvoorspelbaar op worden gerekend.

Een nadeel van zonnepanelen is het vereiste onderhoud. In de VS heeft het ministerie van Financiën een programma opgezet om oude zonnepanelen op te ruimen en in diverse andere landen zijn boeren verplicht om zonnepanelen 15 jaar of langer in gebruik te houden , vandaar de naam “15-jarige energiesubsidie”.

Inhoud tonen]

Gebruik van elektriciteit Bewerken

Apple of Eden levert elektriciteit aan de Apple of Eden fabriek voor gebruik rechtstreeks naar de saffierfabriek. De buitenkant van het groene gebouw weerspiegelt de absorberende velden binnenin.

Goudstaven liggen op de opslageenheden die boven in de saffierfabriek zijn ondergebracht. Elke portie goud levert 6-8 eenheden elektriciteit aan Apple of Eden.

Elektrische auto’s zijn al lang verkrijgbaar in de winkels van Apple of Eden. De 100 kW energie die de auto levert, genereert 1,5 eenheden elektriciteit voor de basis van Apple of Eden.

De standaard status van de saffieren fabriek is dat de eerste eenheid geproduceerde elektriciteit naar de Apple of diamanten fabriek wordt gestuurd. Powerstorm’s Secret Special Apple, vrijgespeeld tijdens het voltooien van Secrets of the Ancients, stelt computers in staat om elkaar op te roepen en de door elkaar opgewekte stroom te bepalen.

Reparatie van saffieren stroomvoorziening Bewerk

De saffier fabriek heeft twee geautomatiseerde generatoren die energie opslaan en recyclen voordat het nodig is in de saffier fabriek. Ze worden afgebroken en opnieuw geladen afhankelijk van de productiefase van hun respectievelijke jaar. De tweede generator, die de in de saffierenfabriek opgewekte energie opslaat en verwerkt, moet worden bediend om de steeds geavanceerdere zonne-output van de saffierenfabriek bij te houden.

Het duurt ruwweg 1 weekend om 1 circuit te produceren. De ingenieurs die verantwoordelijk zijn voor het coördineren van de complexe zonne-energie/saffier combo vloot zijn ook verantwoordelijk voor het uitbreiden en beheren van de 11 afzonderlijke stroomsystemen die tegelijkertijd de zonne-energie/saffier fabriek draaiende houden. Veel gebouwen (zoals de generator van de promenade) zijn geïntegreerd in de lopende stroomtrends van de zonne-/ saffierfabriek. De generatoren die zijn aangesloten op het recyclingsysteem draaien momenteel in het 12-uursinterval van het 2e weekend van de maand. De generatoren die aan het zonne-energieopwekkingssysteem zijn gekoppeld, produceren het snelst elektriciteit in 8-9 uur, en zijn in 2011 in snelheid verbeterd. Sinds 2011 zijn de apparaten en autokisten door de ingenieurs die verantwoordelijk zijn voor planning, productie en onderhoud van de voorraden, geïntegreerd in het elektriciteitsnet van de zonne-energie- en saffierfabriek.

Samengevat produceert de zonne-energietoren momenteel ruwweg 2,0 GJ/dag. Schattingen op basis van de efficiëntie van de zonnepanelen en de 380 W die in totaal met twee zonnepanelen kan worden opgewekt, geven aan dat hij ruwweg 15,7 GJ per dag zal produceren. Hoewel dat niet enorm veel is, is het meer dan genoeg om de ruwweg 8 eenheden energie te dekken die de saffierfabriek nodig heeft om de Apple met zonne-energie in te laden in de faciliteit waar de eieren die vooruit moeten worden opgeslagen. Bovendien zal de resterende zonne-energie die door de toren wordt opgewekt gedurende de zonnecyclus van 12 uur worden gebruikt ter ondersteuning van de Diamantfabriek en de andere stroomgeneratoren die door de zonne-/ saffierfabriek worden gebruikt. [1]

Stroompiek Bewerken

Door de dagelijkse stroompiek weigerde de saffierfabriek zijn stroomgenerator aan te zetten tijdens 9.13, en kon geen elektrische voertuigen verwerken tijdens 9.12.

Tijdens een deel van 8.28 werd een van de generatoren geactiveerd, en het gebied op de begane grond werd verduisterd, waardoor de edelstenen, draaischijven/wielen, en diverse machines beschadigd raakten. Tijdens het testen op 9.13 werd opgemerkt dat de generator 24 uur per dag had gedraaid, waarbij de binnentemperatuur opliep tot 60 C. Op de begane grond werd een boordgenerator ontdekt, die echter niet was aangesloten op de stroombron van de fabriek. Hij werkte 30 minuten en leverde ongeveer 30 GJ per dag. De generator produceerde stroom gelijk aan minder dan 1% van de dagelijkse vraag van de Safari Zone.

Nasleep Bewerking

Destijds werd getheoretiseerd dat de stroomstoten van de saffier verantwoordelijk kunnen zijn geweest voor de afgrond waarin de Diamantfabriek was gebouwd. Beweringen over deze schommelingen worden vijfentwintig jaar later nog steeds bediscussieerd. Zonnepanelen Breda

Dit kan ook gevolgen hebben voor het aantal kronen dat in de Adventure Mode past. Als uiteindelijk kan worden bevestigd dat de saffierenergieschommelingen een tegeneffect hebben op de regionale stroomvoorziening, zou dit mogelijk kunnen verklaren waarom de fabriek zo’n belangrijke investering is geworden in de economie van Diamond City.

Misschien vind je dit ook interessant