De vastgoedmakelaar

Het is niet de verantwoordelijkheid van de makelaar om het eigendom te vinden, het bod voor te bereiden, te onderhandelen over het contract en alle andere taken uit te voeren die traditioneel geassocieerd worden met de vastgoedmakelaar. RMTs zijn geen extra kosten voor de verhuurder of huurder, ze zijn er alleen om de transactie te vergemakkelijken.

Als u niet gaat optreden als een agent voor een Bedrijfsmakelaar Tiel, is het niet raadzaam voor u om een agent te worden. De meeste agenten werken in gebieden die zeer bijzonder zijn en ze hebben een beperkt aantal klanten die ze kunnen bereiken. Het is bijna onmogelijk voor een agent om een nieuwe klant te winnen als de vorige klant is voorbij zijn contractuele verplichting. Past due is stressvol en hetitives u-zelfs als je positieve feedback. Ik verhandelde uren op uren op zoek naar die ongrijpbare nieuwe klant. Als ik had geaccepteerd klanten om mijn agenten zou ik nog steeds op zoek geweest naar dat het legen van de bankrekening.

Dat gezegd hebbende, ik ben nu in staat om gezonde concurrentie te voeren op mezelf. Ik ontdekte een paar andere agenten die niet blij waren met het werk van hun agenten. Ik sprak met hen en vroeg hen waarom ze vast te houden aan hun agenten en niet bewegen. Ik adviseerde hen over de beste manier om nieuwe klanten te krijgen en ze luisterden.

Ze ongevraagd me met deze woorden: ³”Je begrijpt het niet. Uw agenten hebben geloofwaardigheid. De uwe zijn nieuw en u zult hen nieuwe klanten geven. De uwe gaan geen nieuwe klanten binnenbrengen totdat iemand anders uw agent kan vervangen”. Ik wou dat ik had geluisterd naar hen. Mijn huidige agenten hebben me voor 4 maanden en ik heb alleen verplaatst met de steun van mijn huidige agent. Het is uiterst moeilijk om succes te vinden als je weet dat je klanten zijn het verliezen van hun wil om uw vergoeding te betalen.

De machthebbers verlaten ons. Kijk naar het grote plaatje. De makelaar van vandaag is een aardige dame met een computer. Ze kan foto’s uploaden naar haar site (denk ik om klanten aan te trekken), ze kan al uw eerdere aanbiedingen te zien, en ze kan al het papierwerk voor u doen. Waarom zou je haar houden? Ik vroeg het me af. Ik ben een fan van haar en ik zal haar missen. Ze heeft een mooi kantoor en ik heb het gevoel dat alles heel goed gaat. Ik ben nog niet klaar om afscheid te nemen.

Het enige wat ik weet is dat ik niet alleen ben. Er zijn veel trieste gezichten in onroerend goed besturen vandaag. Hoe graag ik ook zou willen geloven dat ik boven dat alles sta, ik weet dat het moeilijk is. Het is mijn overtuiging dat de meerderheid van de agenten zijn eerlijk. Maar ze kunnen niet alles goed doen de hele tijd. Het management moet zich dat realiseren. gelukkig zijn is de taak van de agent. Ja, we kijken allemaal graag naar gelukkige, gezonde mensen die hun werk goed doen. Maar soms moeten we realistisch zijn en een beetje huilen.

Ik weet zeker dat je veel vragen hebt over de verkoop van onroerend goed. Ik ben bereid om te proberen uw vragen te beantwoorden. Stuur me gewoon een e-mail of bel me op ( gemanipuleerd ) 718-683-16ueless. U bent meer dan welkom om mij te bellen op een tijdstip dat u zelf kiest.

Misschien vind je dit ook interessant