Hoe kunt u plinten repareren

Plinten laten plaatsen

Controleer het installatieniveau van uw plinten door de plinten van de muur te halen. Het moet extreem recht en waterpas op zijn plaats liggen, alsof u met niets bent klaargekomen. Het geeft een gevoel van voltooiing over de muur of het meubelstuk dat u gaat afwerken. Het is niet de bedoeling een stille baas te zijn, maar om troostend te blijven in de stilte. Binnen zeven tot veertien seconden is het gedaan. Het kan echter te laat zijn om de lijn te herstellen en kan soms breken, het toepassen van tijd op de bevestiging zal resulteren in een permanente mentale inzinking.

Vorm

Meet het met een meetlint en breng dan de meting over in het patroon op de plint. Het zal nauwkeurigheid vereisen of het zal niet gelijkmatig opgaan. Als u bijvoorbeeld besloten heeft behang te gebruiken, zal de lijm niet goed genoeg hechten om het absoluut recht op de plint te krijgen. Het meest voorkomende probleem is dat de plinten niet goed uitgelijnd zijn, zowel vanwege het plafond als vanwege de vloer.

Juiste meting

Breng de gemeten lengte over in rechte lijnen op de muur. Bijvoorbeeld, u installeert een bredere, verhoogde plint van ongeveer 36 inch lang. Vier centimeter zou voor dit doel voldoende moeten zijn. Gebruik een houten rechte lijn als kompas. Na het rechttrekken, snijdt u op lengte.

Verwijder de pennen uit de plint en trek deze vervolgens opzij. Het kan zijn dat u enkele pennen moet verwijderen als de planken niet recht van de muur staan. Gebruik een tang of een stevig en houd de plint vast om los te komen van de muur. De volgende stap is het snijden van de plint. Zoals ik al zei, de beste op de markt zijn die gemaakt zijn van hardhout. Ze bestaan uit verschillende stukken die gevormd en vervolgens aan elkaar gelijmd worden. Wacht twee dagen tot ze droog zijn voordat u ze in de muur monteert. Meet de plint vanaf de hoek aan de bovenkant en markeer met een potlood. Draai de plint bij deze markering en zaag hem af op de markering, ongeveer de dikte van de hardhouten plank.

Nadat u klaar bent met het snijden van de plint, snijdt u deze iets groter om de voeg van de zijkanten te camoufleren en bindt u twee stukken van de plint aan elkaar. Herhaal de stappen om de plinten aan de muur te bevestigen. Wacht tot het droog is. Eenmaal droog, moet de overtollige lijm van de achterkant op de uitgesneden muur worden geplakt. Wat het samenvoegen van de delen betreft, dat kan met voegmassa. Gleufjes in de voegmassa zijn gemakkelijk te verbergen.

Misschien vind je dit ook interessant