Vijf redenen waarom u uw huis zou moeten verhuren

De oudste manier om een huis leeg te krijgen is door vertegenwoordigers. Wij bekeken een huis waarvan wij verwachtten dat het Wester’d alle kosten en lasten zou opbrengen en uitbetalen; de voorwaarde was duidelijk dus wij verwachtten dat er kosten zouden zijn. In dit geval gaf de afforteur een ultramoderne prijs op van $150.000, en er waren klaarblijkelijk gronden voor de heffing. Wij spraken vervolgens met de makelaar en deze zei dat de vergoeding niet meer dan $100.000 mocht bedragen.

De vergoeding was het maximum! We zeiden dat we zouden zien wat we konden doen om het huis te redden. De makelaar had een ander plan om met de eigenaar samen te werken. Ze zouden een vergoeding betalen voor het vernietigen van alle meubels, en dan terugkeren en iemand kiezen om het huis als huurder te gebruiken.

Het nieuwe plan was zinvol voor ons, en de eigenaar stemde ermee in om als huurder weg te blijven uit het huis. De vergoeding was een bescheiden bedrag, ik verwachtte dat de vergoeding zou voortvloeien uit de normale verhuur van het pand. Het feit dat het pand uiteindelijk voor tien zuivere jaren door iemand werd overgenomen, stemde ons zeer tevreden. Het idee is goed uitgepakt, maar er is minstens 12.000 dollar uitgegeven aan “honoraria” waarvan wij hadden verwacht dat die in het huurcontract zouden staan.

Dit is slechts één voorbeeld van een economische huuroplossing. Er zijn vele andere online. Dus u besluit te huren en u vindt een huis aan het eind van uw blok, dat het ideale stuk grond is om uw droomhuis op te bouwen. En, op een dag, vind je dat de zaak valselijk verworven, en overgenomen, plat.

Wat zijn je opties nu? Het zou heel zinvol moeten zijn. Laten we niet te snel bij uw gedachten komen, want het feit dat de aff zoveel tijd van u als huurder heeft genomen om u te vinden was een grote fout.

We willen graag dat u aan een ander scenario denkt. Niet een onderbreking van een levensstijl, maar een ontwrichting van uw leven, uw huis. U woont al meer dan 25 jaar in het huis. U bent een wilskrachtig persoon. U wordt nooit moe van dingen doen. U bent georganiseerd. Uw leven heeft een normale inhoud. Uw carrière verloopt uitstekend en u waardeert een mooie nieuwe woning met moderne faciliteiten.

De omgeving waarin u leeft moet echter worden verbeterd. Je woont niet met de flat uit 1999. Je wilt de kinderen niet over de vloer in het weekend. Wat doet u? U verhoogt de kosten van een eigen huis, en laat uw kinderen elders gaan. Dat is wat er kan gebeuren als u de huurkosten opdrijft.

Daarom moet u aan de lange termijn denken. Begrijp dat niet alle huurwoningen u de luxe geven om in uw eigen huis te wonen. Sommige van deze woningen kunnen u een strikte no-168 geven voor het ontvangen van derden om uw eigendommen te controleren. Dat betekent dat u zelf aan deze voorwaarden zou moeten voldoen.

Als je niet wilt wagen uit een woning, overweeg dan het hebben van uw eigen opslagruimte, zodat dingen hebben een aantal vaste plaats waar ze kunnen worden achtergelaten. Ruim de rommel op die een belemmering wordt voor uw leven. Het zal altijd een goede zet zijn om te werken aan een ruim leven. Het is mijn belofte om minstens 5 jaar te blijven. Ik wil graag een speciale korting geven aan iedereen die deze vijf redenen met mij deelt. De School voor Computer en in feite alles wat in dit artikel wordt geschreven is gratis, maar het is mijn voorrecht om er in te schrijven.

Misschien vind je dit ook interessant