Wat is Prolock

Prolock

Prolock is een chemisch vrij schuimrubber systeem met gesloten cellen dat uw zwembadafscheiding beschermt en verbetert, of het nu een houten of aluminium afrastering is. Een houten omheining met gesloten cellen heeft twee belangrijke elementen

Prolock is ontwikkeld door een leverancier van hoge kwaliteit houten omheiningen en composiet omheiningen, zoals 1-2-3 Wood Materials, in een internationale competitie en heeft met succes alle uitdagingen van haar concurrenten doorstaan. Het mengproces dat gebruikt wordt maakt het mogelijk om de werkelijk superieure sterkte van hout of aluminium afrasteringsmaterialen te grijpen en tegelijkertijd de verwerkingskosten te drukken en het beschikbaar te maken voor en consument.

Het eigenlijke schuimrubber dat wordt gebruikt is een gesloten cel, nooit open cel, polyurethaan “allel elastisch aanvoelend schuim”. Het hardt slechts 5 minuten of langer uit. Dit is één van de vele unieke eigenschappen die Prolock onderscheidt van andere producten op de markt.

Schuimrubber is zeer dicht, zeer duurzaam, en zeer flexibel. Het kan een temperatuur tot 97 graden aan en houdt zijn vorm zonder moeite. Het is ondoordringbaar voor water, chemische producten, en zon die dit wordt is waarom de vorm, de schimmel, de insecten en de paddestoel geen plaats voor in kunnen vinden. Waar andere producten barsten, huisdierpennen, of hun hardware losmaken, doet Prohold niet en kan om het even welke milieuelementen weerstaan die het leven bij het werpt. Veel merken kunnen dit ook niet.

Als het tijd is om het te verzegelen of te verven, gaat er alleen hout op de schutting. Producten zoals hout duren zeer lang alleen wordt geschilderd worden toegepast. Het product komt in verschillende kleuren, zoals de traditionele grijs, grenen, en ceder. Voor verdere bescherming tegen hitte, kan het worden beschermd met wat bekend staat als Prolock’s Hittegarantie en Hittebestendig die het blootgestelde aggregaat (decoratief metaal) in koude klimaten beschermt. Deze twee elementen voegen een grote veelzijdigheid toe aan uw project. Het is echt een product voor alle doeleinden.

De duurzaamheid en sterkte van het product dragen bij tot zijn doeltreffendheid, het is de ideale oplossing voor omheiningen, barrières, en vloeibare en vaste structuren. Het product hoeft alleen geverfd te worden. Het bevat geen koolstoffen, chloor, geur of giftige stoffen. De eigenlijke kleur waarin het kan worden omgezet is slechts beperkt tot de schijngissing en kan naar maat worden geverfd volgens de specificaties van de klant. Het kan worden geschuurd, gebeitst, geverfd, of anders worden gebeëindigd om juist te kijken.

Prolock heeft vele fantastische eigenschappen. Het kan voor geïsoleerde barrières, open bars worden gebruikt. Het kan aan bijna om het even welke grootte worden gesneden wegens de onbeperkte tolerantie van het product. Maak u geen zorgen over de punten met “hoe werkt het”, het werkt hard en het zal een lange tijd meegaan. Het zal zeker de beste investering zijn die u ooit heeft gedaan als u ooit een houten schutting bezit.

Misschien vind je dit ook interessant